Projektit ja koulutukset

Projektit, koulutukset ja kamarin toiminta

Erilaiset projektit ja koulutukset ovat merkittävä osa nuorkauppakamaritoimintaa.


PROJEKTIT

Olemalla mukana projektin erilaisissa tehtävissä, jäsenistömme oppii organisointia, johtamista, myyntiä, markkinointia, viestintää, projektinhallintaa sekä tiimityötä, esiintymistä ja sosiaalisia taitoja.

Onnistunut projekti kaipaa hyvän idean ja innostuneen projektiryhmän, jolla riittää uskallusta ja rohkeutta toteuttaa vaikuttavia projekteja. Joskus kaivataan myös kykyä laittaa vanhat tottumukset uusiksi ja ideointivaiheessa heittää liikaa harkinta romukoppaan.  Monet erinomaiset projektit ovat saaneet alkunsa pähkähullusta ajatuksesta, joka hyvässä porukassa on jalostunut timantiksi.  Joskus hiominen vie aikaa eikä kaikki ole valmista heti – samalla opitaan pitkäjänteisyyttä ja strategista ajattelua. Tässäkin asenne ja halu tehdä ovat tärkeämpiä kuin vanhat meriitit.

Osa projekteista on nuorkauppakamaritoiminnan mukaisesti yhteiskunnallisesti- ja alueellisesti vaikuttavia, toimintaa sekä ympäristöä kehittäviä projekteja. Osan projektien tavoitteena taas on tarjota jäsenistölle monipuolisia kokemuksia ja antaa tilaa uusille ideoille. Jotkut projektit ovat kertaluontoisia, kun taas joidenkin toteuttamisesta on muodostunut jokavuotinen perinne.

 

 

 


KOULUTUKSET

Nuorkauppakamari tunnetaan jäseniään ja ympäristöään kouluttavana järjestönä.

Järjestämme monipuolisia koulutuksia -yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa, omalle jäsenistölle, avoimena nuorkauppakamarilaisille ympäri aluettamme tai avoimina toiminta-alueemme ihmisille. Osa koulutuksista voi olla projektikohtaisia tai kamarin sisäisiä, jolloin täydennämme omaa osaamistamme kamarimme tekemisen kautta. Tällaisia koulutuksia ovat mm. WordPress -koulutukset pääkäyttäjille, tiimivalmennukset kamarin jäsenille ja hallitukselle tai erilaiset myyntikoulutukset koskien projektejamme.